Avajaisissa oli kiva juontaa

Tuuli, Maija ja Kerttu hoitivat homman hienosti

Tuuli: mä oon päättänyt jo aikoja sitten, että Virtsu on parhain tarha koko maailmassa. Virtsu järjestää kaikkea kivaa lapsille ja siellä on niin kivat aikuiset. Oli kivaa nähdä Viesti-lehden näyttelyssä aikuisten kuvia nuorina. Samat aikuiset ovat olleet pitkään Virtsussa. Näyttelyssä oli myös hauskaa kun lasten kuvat oli katossa. On kiva kun saan olla vielä koululaisenakin mukana Virtsun jutuissa. Ennen Virtsua mä olin ujo, mutta Virtsun jälkeen musta on tullut rohkea. Onneksi mä asun Virtsun naapurissa ja mun pikkuveli on siellä.

Kerttu: Näyttely oli tosi hieno ja mulle tuli siellä ikävä Virtsua kun oon jo koululainen. Tuli myös sellainen olo, että oon jo iso. Onneksi saan vielä olla mukana Virtsun bileissä.

Leena Toivanen haastatteli. Viesti-lehden 40-vuotisnäyttely oli Annantalolla 4.11.-30.11.2019.

Kuvia avajaisista:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: