Tänä syksynä käynnistämme lasten, henkilökunnan ja vanhempien yhteisen projektin, ME YHDESSÄ, jonka avulla halutaan ’Suomi 100’- vuoden kunniaksi kertoa muillekin siitä hienosta yhteistyöstä, johon Virtsussa haluamme panostaa. Tässä hankkeessa keskitymme niihin menetelmiin, joilla yhdessä etsimme keinoja rakentaa lapsille tietä mahdollisuuksien maailmaan.

Projektin kuljettamisessa eteenpäin tarvitaan mukaan kaikkia Virtsun perheitä. Nyt on ensi askeleen vuoro. Pyydämme teiltä tänään ajatuksia siitä, mitä toivotte meidän kaikkien yhteistyöltä tämän toimintakauden aikana.

1) Mitä olisi, jos…..

2) Millaisia juttuja olisi kiva tehdä yhdessä,  missä voisitte itse olla mukana….

3) muuta:

4) ja mitähän  tästä ajattelee lapset……

Startti-iltapäivän yhteydessä eteisessä olevaan laatikkoon kerramme niita. Toivomme kaikilta vastausta 🙂